Huisarts Weerterland

Binnenwiek 1

6003 BX Weert

Sint Jobplein 10

6004 JZ Weert

Spreekuren

LEUKEN huisarts
molenakker huisarts

Spreekuren

De praktijk is op beide locatie geopend dagelijks van 08:00 tot 17:00. De artsen houden dagelijks spreekuur enkel op afspraak.

 

Spreekuren enkel volgens afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken tussen 8.00 en 16:30 uur. Via ons Patiënten Portaal kan dit ook 24u per dag.

Telefonisch: dit kan op werkdagen van 8.00u -16:30u, maar bij voorkeur vóór 10.30u. Tussen 12:30-14:00 en 16:30-17:00 zijn wij telefonisch enkel voor spoed bereikbaar. Het kan voorkomen dat de huisarts van uw keuze die dag geen ruimte heeft of afwezig is. In dat geval wordt u een afspraak bij een van de andere huisartsen aangeboden.

 

Wij verzoeken u huisbezoeken aan te vragen voor 10.00 uur.
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling veel beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

Praktijkondersteuner somatiek:
Maud Janssen en Ellen van Buggenum. Spreekuur Diabetes, COPD, Cardiovasculair risico en ouderenzorg. Verwijzing via de huisarts. Deze zorg gaat NIET van uw eigen risico.
 
Praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg):

Psycholoog Bert-Jan Mom. Verwijzing via de huisarts. Deze zorg gaat NIET van uw eigen risico af.

Tijdens openingstijden kunt u hiervoor altijd bij ons terecht!
Indien mogelijk het bezoek aankondigen.
.
Huisartsenpost na 17:00:
Na 17.00 uur, weekend en feestdagen wordt waargenomen, uitsluitend op afspraak na telefonisch overleg, door
.
Meditta Spoedzorg te Weert
Vogelsbleek 5 6001 BE Weert (In het SJG ziekenhuis!)
Telefoonnummer Huisartsenpost 0495-677677
Klik hier voor de website

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen geen nieuwe patiënten aan

U kunt zich momenteel niet inschrijven.

Uitzonderingen worden gemaakt bij gezinshereniging en nieuwgeboorte. In deze gevallen kunt u contact opnemen met de doktersassistente. 

Bel de assistente

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek  
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten 
– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud